در بخشی از نامه ترامپ به ایران آمده است: ایالات متحده آمریکا تحت رهبری من آماده است تا گامی بزرگ در جهت صلح و کاهش تنش بردارد. ما میتوانیم با همکاری یکدیگر تحریمها را برطرف کنیم، اقتصاد ایران را تقویت نماییم و درهای همکاری میان دو کشور را بگشاییم؛ نهتنها به نفع مردم خود، بلکه به نفع ثبات و صلح در خاورمیانه و سراسر جهان.
خبرگزاری مبنا: به نقل از انتخاب، اسکای نیوز عربی ادعا کرد که به متن نامه ترامپ به ایران دست پیدا کرده است که متن آن به شرح ذیل میباشد:
این نامه را بهمنظور گشودن افقهای جدیدی در روابطمان مینویسم؛ دور از سالها درگیری، سوءتفاهم و مواجهات غیرضروری که در دهههای گذشته شاهد آن بودهایم. زمان آن فرا رسیده که دشمنیها را پشت سر بگذاریم و صفحه جدیدی از همکاری و احترام متقابل بگشاییم. امروز نیز فرصتی تاریخی پیش روی ما قرار دارد.
ایالات متحده امریکا تحت رهبری من آماده است تا گامی بزرگ در جهت صلح و کاهش تنش بردارد. ما میتوانیم با همکاری یکدیگر تحریمها را برطرف کنیم، اقتصاد ایران را تقویت نماییم و درهای همکاری میان دو کشور را بگشاییم؛ نهتنها به نفع مردم خود، بلکه به نفع ثبات و صلح در خاورمیانه و سراسر جهان.
اما به شما هشدار میدهم که اگر این دست دوستی را رد کنید و اگر نظام ایران مسیر تنش، حمایت از سازمانهای تروریستی و ماجراجوییهای نظامی را انتخاب کند، پاسخ ما قاطع و سریع خواهد بود. ما در برابر تهدیدهای نظام شما علیه مردم خود یا متحدانمان دستبسته نخواهیم ماند.
صلح نشانه ضعف نیست، بلکه انتخاب قدرتمندان است. ملت ایران، ملتی بزرگ است که شایسته آیندهای بهتر، دور از انزوا، فقر و رنج است.
اگر آماده مذاکره هستید، ما نیز آمادهایم. اما اگر همچنان به نادیده گرفتن خواستههای جهان ادامه دهید، تاریخ ثبت خواهد کرد که شما فرصت بزرگی را از دست دادهاید.
با احترام
نخستوزیر رژیم صهیونیستی، به دلیل ترس از بازداشت به اتهام ارتکاب جنایات جنگی، مجبور شد در سفر اخیر خود به امریکا، مسیری طولانیتر و غیرمعمول را انتخاب کند.
شیخ طحنون بن زاید، معاون حاکم امارت نشین ابوظبی و مشاور امنیت ملی امارات متحد عربی در سفر خود به واشنگتن، با دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا و اسکات کنت هومر بِسِنت وزیر خزانهداری این کشور دیدار و گفتوگو کرد.
طرفهای شرکت کننده در نهمین کنفرانس بروکسل پیرامون سوریه متعهد به ارائه 5.8 میلیارد یورو کمک به ساکنان سوریه و کشورهای میزبان پناهندگان شدند.